Zuid-Afrikaanse korfballers bij PKC

16 maart 2009

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 6 april tot en met donderdag 9 april a.s. zal een team van Zuid-Afrikaanse korfballers neerstrijken in Papendrecht. Zij zullen in deze periode trainen en wedstrijden spelen bij PKC als voorbereiding op een groot internationaal toernooi in Leeuwarden. Dit alles in het kader van het op een hoger niveau brengen van het Zuid-Afrikaanse korfbal.

Spelers en begeleiders hebben gedurende deze dagen onderdak gevonden bij diverse gezinnen van PKC en kunnen dan gelijk ervaren hoe het reilt en zeilt bij een familie uit Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.