83-jarige man slachtoffer van 'bloemenverkoper'

11 maart 2009

PAPENDRECHT - Een 83-jarige man is op dinsdag 10 maart bestolen in zijn woning aan de P.S. Gerbrandystraat in Papendrecht. Er werd aangebeld door een man die zich voordeed als bloemenverkoper. Deze kwam vervolgens met een smoes de woning binnen. Na zijn vertrek, bleek dat er een geldbedrag ontvreemd was.

Vooral oudere mensen worden regelmatig op deze manier slachtoffer van diefstal uit hun woning. De politie waarschuwt om bij verkoop aan de deur erg voorzichtig te zijn. Laat de verkoper in geen geval binnen en vraag om legitimatie. Waarschuw bij verdachte situaties de politie via tel: 0900 8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.