Illegaal venten van sieraden

09 maart 2009

PAPENDRECHT - Een 26-jarige man ging er zondagavond in allerijl vandoor toen hij de politie aan zag komen. De man stond op de afrit van de A15 naast zijn auto te praten met de bestuurder van een andere auto. Bij het zien van de politie stapte hij in zijn auto en ging ervandoor.

Nadat de politie een gesprek had gevoerd met de bestuurder van de andere auto bleek dat de bestuurder had geprobeerd een gouden ring te verkopen. Dit was niet gelukt omdat de politie eraan kwam. Even later kon op de carpoolplaats aan de N214/N3 de auto toch worden gecontroleerd. In de auto bleek een drietal personen te zitten zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bij controle van de auto werd een aantal sieraden aangetroffen met een totaal gewicht van 2 kilo. De sieraden zijn inbeslaggenomen alsmede het aangetroffen geldbedrag dat in de auto was gevonden. Het drietal heeft een bekeuring gekregen voor het venten zonder vergunning. Zij mochten hierna weer naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.