Dinercheques voor winnaars kerstpuzzel De Meent

06 maart 2009
Dinercheques voor winnaars kerstpuzzel De Meent

PAPENDRECHT - Tijdens de kerstperiode heeft Winkelcentrum De Meent een kerstbrochure uitgebracht met daarin een kerstpuzzel. Bij inlevering van de juiste oplossing kon men een dinercheque winnen. Aan de inzendingen was te zien hoezeer Winkelcentrum De Meent leeft in de regio, want vanuit de wijde omgeving kwamen oplossingen binnen.

De vijf gelukkigen waren M. Prins-de Vos (Brandwijk), Daphne van der Aa (Sliedrecht), H.A. Verbeek (Papendrecht), Diny de Bruin (Ottoland) en G. Brand (Giessenburg). Zij ontvingen uit handen van P. Brandenburg namens de winkeliersvereniging een dinercheque voor twee personen voor een driegangendiner naar keuze in het onlangs vernieuwde Restaurant Simply in het Golden Tulip Hotel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.