Ed Dekker Kleijn overleden

02 maart 2009
Ed Dekker Kleijn overleden

PAPENDRECHT - Op donderdag 26 februari is de bekende Papendrechter Ed Dekker Kleijn na een ziekbed overleden. Ed was onder andere sinds 2004 actief als correspondent voor Papendrecht.net en heeft vooral vele raads- en commissievergaderingen verslagen van de gemeente Papendrecht. Tevens is Ed als correspondent ook enige jaren werkzaaam geweest voor Weekblad De Klaroen.

Ed zette zich de afgelopen jaren ook in voor de "minder bedeelden" in de Papendrechtse samenleving. Zo had hij een bijzonder warm hart voor de asielzoekers in het asielzoekerscentrum (AZC), dat van 2002 tot 2006 in Papendrecht was gevestigd. Na de sluiting van het AZC dreigden een aantal asielzoekers op straat te komen staan, en toen heeft Ed mede aan de wieg gestaan van Stichting Noodopvang Papendrecht (SNP), dat asielzoekers een tijdelijke opvang bood.

Verder was Ed ook actief in het Overleg Kerken Papendrecht (OKP), waarvan de laatste 2 jaar als secretaris. Voor de Culturele Raad Papendrecht was hij in het verleden lid van de sectie Publiciteit en de sectie Letteren. Tenslotte was hij jarenlang secretaris van de Nederlandse Hartstichting afd. Drechtsteden.

Papendrecht.net is nog altijd dankbaar voor de uitstekende samenwerking met Ed Dekker Kleijn en wenst de nabestaanden veel sterkte toe met het verlies.


Op woensdag 4 maart wordt de kerkdienst gehouden in de R.K. Kerk aan de Seringenstraat. Vanaf 13.30 uur is er de mogelijkheid tot afscheid nemen in de kerk.

Na de kerkdienst wordt er om 15:00 uur naar de begraafplaats aan de Amiraal de Ruijterweg gelopen, om Ed naar zijn laatste rustplaats te brengen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.