Nachtelijke afsluiting N3 afrit Papendrecht

27 februari 2009

PAPENDRECHT - In verband met asfaltwerkzaamheden op de afrit Papendrecht van de N3 richting Dordrecht, dient deze tijdelijk voor al het verkeer te worden afgesloten. De afsluiting vindt plaats in de nacht van dinsdag 3 maart op woensdag 4 maart 2009, tussen 21.00 uur en 22.00 uur (of zoveel langer of korter als noodzakelijk). Ter plaatse wordt met gele borden een omleidingsroute P aangegeven via af- en toerit Dordrecht Centrum ("De Staart"). Bij slecht weer kan het werk uitgesteld worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.