Nieuwe gemeentegids wordt bezorgd

27 februari 2009
Nieuwe gemeentegids wordt bezorgd

PAPENDRECHT - Van vrijdag 27 februari tot vrijdag 6 maart wordt de nieuwe gemeentegids van Papendrecht huis-aan-huis bezorgd. Bij huishoudens met een nee/nee sticker wordt geen gids bezorgd; zij kunnen de gids afhalen bij de gemeente.

Klachten
Eventuele klachten over de verspreiding kunnen tot vrijdag 20 maart worden doorgegeven via verspreiding@lokaaltotaal.nl met vermelding van straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Wijzigingen voor de gemeentegids kunnen rechtstreeks via de website uitgever LokaalTotaal worden doorgegeven: www.lokaaltotaal.nl. Ga vervolgens naar ‘Uw vermelding’ en daarna naar ‘Wijzigen’.

Wmo-loket
Nieuw in de gemeentegids is het hoofdstuk Maatschappelijke ondersteuning (pagina 38/39), waarin onder meer het Wmo-loket aan bod komt. De Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) maakt het mogelijk dat mensen met een beperking zoveel en zo lang mogelijk zelfredzaam blijven. Iedere inwoner van Papendrecht die advies, hulp of ondersteuning nodig heeft o p het terrein van zorg, wonen en welzijn, kan daarvoor terecht bij het Wmo-loket in Papendrecht. Het Wmo-loket in Papendrecht is gevestigd in het Gemeentehuis, Markt 22, telefoon 078-6418911, geopend maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 14.30 uur en bij de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) op de P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht, telefoon 078-6410310. 

In het hoofdstuk Maatschappelijke Ondersteuning in de nieuwe gemeentegids is een lijst opgenomen met voorzieningen waarvoor men in het Wmo-loket terecht kan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.