Zorghotel De Baldakijn ontvangt 250e gast

26 februari 2009
Zorghotel De Baldakijn ontvangt 250e gast

PAPENDRECHT - Op woensdag 25 februari ontving RIVAS Zorghotel "De Baldakijn"  locatie De Waalburcht aan de Badhuisstraat haar 250ste gast die tijdelijk in het zorghotel verblijft. Burgemeester De Bruin verwelkomde mevrouw K. van der Avoird uit Breda met bloemen en taart tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Na enkele toespraken hief de burgemeester een glas champagne voor de gast en haar familie. Voor de andere gasten was er in de huiskamer een high-tea. Onderwijl kreeg burgemeester De Bruin een rondleiding door de Waalburcht, dat sinds december 2006 is geopend. Ook het personeel werd niet vergeten, want zij kregen ieder een bloemetje.

Het zorghotel is bedoeld voor gasten die uit het ziekenhuis komen, maar nog niet naar huis kunnen. Het herbergt niet alleen een verpleeghuis, maar ook een restaurant, een kapper en een kinderdagverblijf. De kracht is dan ook dat het alles onder één dak biedt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.