Zoon des huizes aangehouden voor vernieling

23 februari 2009

PAPENDRECHT - Voor het vernielen van de voordeur van het huis van zijn moeder is een 20-jarige inwoner van Terneuzen zondagavond door de politie aangehouden. De zoon had een woordenwisseling met zijn moeder gehad waarna hij de voordeur had ingeschopt. De moeder heeft aangifte gedaan bij de politie. Het incident had zondagavond 23 februari plaats in de woning van de moeder op de PJ Troelstrastraat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.