Slingerend over de weg

20 februari 2009

PAPENDRECHT - Een 46-jarige man uit Papendrecht is op woensdagavond 18 februari door de politie aangehouden op de Burgemeester Keijzerweg. De man werd door surveillerende agenten gecontroleerd nadat zij constateerden dat hij slingerend over de weg reed. Na het afnemen van een blaastest bleek hoe dit kwam: de man was danig onder invloed van alcohol. Hij blies 2 promille terwijl de grens op 0,5 promille ligt. Zijn rijbewijs werd daarop ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.