Meet & greet 2009

20 februari 2009
Meet & greet 2009

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 14 februari 2009 stond Tenniscentrum TOP te Papendrecht geheel in het teken van een door Glaszetters- en Schildersbedrijf Groen BV voor haar medewerkers en leveranciers georganiseerd tennistoernooi genaamd MEET & GREET. Voor deelname aan het tennistoernooi was een bijdrage gevraagd, welke ten goede komt aan een goed doel. Groen BV heeft voor deze 2e editie van dit toernooi dit jaar gekozen voor de Stichting On Wheels.

De Stichting On Wheels is een Stichting die aangepaste kampeermiddelen (o.a. een compleet aangepaste camper) verzorgen voor gezinnen met kinderen met de ziekte van Duchenne. Dit is een ernstige aangeboren en erfelijke aandoening van de spieren. Dankzij deze stichting, die geheel afhankelijk is van sponsoring en giften kunnen deze kinderen toch op vakantie.

Het tennistoernooi met zo’n 45 tal deelnemers werd op professionele wijze in goede banen geleid door de scheidsrechter van de avond Ronald Brederije. Het spelniveau van de deelnemers was zeer gevarieerd. Van NK waardige spelers tot bijzonder recreatief niveau, waarbij het raken van de bal al een te zware opgave was.

Hans Lubbers van Schildersbedrijf Groen B.V. overhandigde een symbolische cheque met een waarde van maar liefst € 4.250,00 aan één van de aanwezige leden van de Stichting, welke bijzonder blij waren met het door Groen BV genomen initiatief. Uiteraard bedankte Hans Lubbers op zijn beurt de aanwezige bedrijven, die hadden deelgenomen aan het toernooi en met elkaar dit mooie bedrag bij elkaar hadden getennist.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.