Minstreel op bezoek bij Constantijnschool

20 februari 2009
Minstreel op bezoek bij Constantijnschool

PAPENDRECHT - Als afsluiting van het project ‘Ridders en Kastelen’ bracht afgelopen vrijdag een moderne minstreel een muzikaal bezoek de Constantijnschool in de Molenwijk in Papendrecht. De minstreel liet de kinderen kennismaken met ouderwetse en nieuwere snaarinstrumenten, en vertelde interessante verhaaltjes over de tijd van ridders en kastelen.

De kinderen zijn tijdens het project onder meer op Slot Loevestein geweest en mochten afgelopen vrijdag tijdens het slotfeest verkleed op school komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.