Gymjuf Anneke neemt afscheid na bijna 20 jaar

19 februari 2009
Gymjuf Anneke neemt afscheid na bijna 20 jaar

PAPENDRECHT - Eind jaren 80 is Anneke de Heuvel is door haar jongste dochter Debby nauw betrokken geraakt bij de gymnastiekvereniging Olympia en na een korte periode van hulpleiding bij Hennie van Duin is ze als gediplomeerde trainster zelfstandig les gaan geven in de sporthal de Laaght. Hoewel haar dochter al snel bij de wedstrijdsport kwam heeft Anneke haar hart aan het gymmen van de recreatie-groepen verloren, met name de meisjesgroepen 5 t/m 8 was haar discipline.

In de loop der jaren heeft ze, met haar eigen luchtige en sfeervolle stijl van les geven, voldoende bewezen dat ze grote groepen kinderen menig plezierige uurtjes bewegingssport kon verschaffen.   En eerlijk gezegd, na bijna 20 jaar is ze nog steeds even enthousiast in de gymzaal bezig als toe ze er begon.

Maar aan alles komt een eind.  Voor Anneke is het verlopen van haar licentie als gediplomeerde trainster de reden om een punt achter haar trainerscarrière te zetten. Stoppen met lesgeven betekent niet geheel los laten van de gymnastiekwereld voor Anneke.  Ze heeft op het verzoek van het bestuur reeds te kennen gegeven een algemene bestuurlijke functie te ambiëren.

wie deze altijd even enthousiaste gymjuf een beetje kent zal zich afvragen, wie elkaar straks het meeste zal missen, de meisjes van groep 5 t/m 8 hun juf, of Anneke haar meiden ?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.