Mooie prijzen behaald bij het Internationaal Luxemburg Open 2009 Taekwondo

16 februari 2009

PAPENDRECHT -  twee taekwondoka’s uit Papendrecht hebben afgelopen zaterdag mooie prijzen behaald op de 1e Internationaal Luxemburg Open 2009 in Dudelange te Luxemburg. Het land organiseerde voor het eerst een internationaal evenement en werd al meteen redelijk goed bezocht. Met een kleine 300 deelnemers uit 12 verschillende landen was het een mooi toernooi.

Kay Punt en Renaldo Ziel kwamen voor Papendrecht uit en draaiden naast hun vertrouwde juniorenklassen voor het eerst ook mee bij de senioren, omdat ze beide bijna 18 jaar worden.

Kay Punt vocht in de categorieën junioren A -55kg en senioren A -54kg waar hij spannende gevechten draaide. Hij wist een mooie derde plaats te behalen bij de junioren. Bij de senioren wist Kay de wedstrijd zodanig spannend te houden dat de toeschouwers ademloos zaten toe te kijken. Kay wist helaas geen 1e plek te bemachtigen, maar kreeg een mooie tweede plaats.

Renaldo Ziel vocht in de categorieën junioren A -68kg en senioren A -67kg. Bij de junioren heeft hij in de ‘golden point’ronde helaas de wedstrijd moeten verliezen, waardoor hij net niet in de prijzen is gevallen. Bij de seniorenklasse heeft Renaldo Ziel een welverdiende tweede plaats behaald.

Taekwondo vereniging Papendrecht mag zich dan ook weer rijk prijzen met één bronzen en twee zilveren medailles.

Op de foto : Kay Punt en Renaldo Ziel