Dronken met konijn op stap

16 februari 2009

PAPENDRECHT - Een 48-jarige man en veelpleger uit Papendrecht is op vrijdagavond 13 februari aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol de openbare orde ernstig verstoorde. De man sprak met luide stem winkelend publiek aan op de Meentpassage en droeg een tam konijn met bloedende pootjes bij zich in een fietstas.

De man werd door politieagenten tot drie keer toe bevolen zich te verwijderen maar voldeed hier niet aan. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man kon niet worden gehoord vanwege zijn dronkenschap en heeft een nachtje zijn roes uitgeslapen op het bureau. Het konijn is opgehaald door personeel van de kinderboerderij.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.