Samir Acharrat, Giovanni Klaverweide en Julian van Houselt verlaten VV Papendrecht

16 februari 2009
Samir Acharrat, Giovanni Klaverweide en Julian van Houselt verlaten VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Samir Acharrat heeft te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te vertrekken. Het is nog niet bekend aan welke club hij zijn definitieve jawoord heeft gegeven. Giovanni Klaverweide vertrekt zoals bekend naar ASWH. Julian van Houselt is, ondanks eerder gedane toezeggingen om te blijven, met daarbij een bezegeling met een handdruk, alsnog gezwicht voor Heerjansdam. Bijna een kopie van de de gang van zaken met Danny van Valen vorig seizoen. Ook de handelswijze van Heerjansdam hierin is laakbaar want ook deze club was op de hoogte van de gedane toezeggingen. Maar kennelijk is er in alle geledingen van de voetballerij vaak geen respect meer voor gemaakte afspraken. Papendrecht zal hier echter nooit in meegaan.

Daarnaast vertrekt Glenn den Uijl na twee seizoenen naar PFC in Geervliet en zal ook Chaib Azaimi op zoek gaan naar een vereniging in de buurt van zijn nieuwe woonomgeving in de buurt van Amsterdam. De blijvers zijn in ieder geval, na een definitieve toezegging: Viktor Kros, Giovanni Ada, Fredson Lucas, John den Dunnen, Stian van Gameren, Brian Vink, Bas Verhoeven, Kenneth Klaverweide, Robert Jan de Vos, Geert Bakker, Jay Luciano, Valon Tahirsylaj alsmede ongeluksvogel Martin Schouten die er volgend seizoen absoluut wil staan na zijn langdurig blessureleed. Met de rest van de huidige selectiespelers is voor de komende weken een afspraak gemaakt om over het nieuwe seizoen te praten.

Verheugend is dat Jorn van Drimmelen, tevens coach van E2 en talentvol tweede elftal speler ook aan de selectie voor het nieuwe seizoen is toegevoegd. Dit zelfde geldt ook voor Brian Mooiman, nu nog uitkomend voor de A1. Product van de samenwerking met de zaterdag is het doorschuiven van spits Peter Kooy, 17 jaar, naar de zondag 1 selectie. Van buiten komen in ieder geval Andro Franca, die wellicht nog dit seizoen tussentijds overschrijving krijgt van de KNVB. Franca komt over van Kozakken Boys, is een snelle vleugelspits en heeft een aantal jaren als contractspeler bij NAC vertoefd. Johan van der Werff gaat komend seizoen bij ons  stage lopen voor het trainersdiploma oefenmeester 1 en wordt tevens reservekeeper van rood-zwart. Van deze speler kent een ieder ongetwijfeld zijn jarenlange betaald voetbal ervaring. als doelverdediger. Verder lopen er nog  gesprekken met een nieuwe  linksback en een centrumspits.

Ook in de trainersstaf en begeleiding geen wijzigingen. Hoofdtrainer Richard Middelkoop wordt ook volgend seizoen geassisteerd door Marco van den Berg, terwijl Jorge Ferreira als tweede assistent aanblijft. Bert Duthler is onze fysio-, tevens herstel en coördinatietrainer. Leo Bax neemt bij beker en vriendschappelijk voetbal de vlag ter hand, terwijl Martijn Flach aanblijft als elftalleider. Peter van Elten is voor het tweede seizoen de verzorger. Van keeperstrainer Nico de Groot hopen wij op korte termijn te vernemen dat ook hij nog minimaal een jaartje vastknoopt aan zijn jarenlange bemoeienissen met de keepers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.