Wedstrijd VV Papendrecht zaterdag gestaakt

16 februari 2009
Wedstrijd VV Papendrecht zaterdag gestaakt

PAPENDRECHT - Op zaterdag 14 februari speelde het zaterdag team van VV Papendrecht tegen Pelikaan uit Zwijndrecht. De wedstrijd werd in de 69e minuut gestaakt bij een 1-3 voorprong voor Pelikaan. Op dat moment waren er al 3 spelers van VV Papendrecht met een rode kaat weggestuurd. Inmiddels kan men dan ook wel spreken van een rampseizoen, want het team van VV Papendrecht staat in de 3e klasse troosteloos onderaan met slechts 2 punten. Op de website van VV Papendrecht wordt al een tijdje gezwegen over de resultaten van het zaterdagelftal...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.