Diefstal hout uit Alblasserbos

10 februari 2009

PAPENDRECHT - Maandagmiddag kreeg de politie een melding van een getuige die had gezien dat iemand hout uit het bos aan het stelen was. Aangekomen op de Matenaweg zagen de politieagenten dat een aanhangwagen van een personenauto vol lag met boomstronken.

De eigenaar van de auto, een 23-jarige inwoner van Wijngaarden, vertelde dat hij wat resthout, 25 boomstronken, in had geladen wat hij thuis weer kon gebruiken. De man werd hierop aangehouden voor diefstal van hout en meegenomen naar het politiebureau. In overleg met justitie kreeg de man een boete van 220 Euro.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.