Taekwondojeugd spettert in Roelofarendsveen

09 februari 2009
Taekwondojeugd spettert in Roelofarendsveen

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 7 februari 2009 heeft de jeugd van Taekwondo Vereniging Papendrecht hun beste beentje voor gezet op het Jeugdtoernooi van Marcel van der Poel in Roelofarendsveen. Het toernooi werd bezocht door 321 sporters van bijna 40 verschillende verenigingen vanuit het hele land.

In totaal deden er 3 jongens en 2 meisjes voor Papendrecht mee en allemaal kwamen zij naar huis met een welverdiende beker.  De derde plaats werd op dit toernooi behaald door Iwan Rikken in de mannencategorie junioren A -63kg en Kimberly Stolk in de vrouwencategorie pupillen C -30kg.

Goud was er dit toernooi voor Mitchell Elwar in de mannencategorie junioren A -51kg en voor Jelle Plomp in de mannencategorie pupillen B -39kg. Voor Jessica Stolk was deze dag extra speciaal, omdat dit haar eerste grotere toernooi was en deze nog knap wist te winnen ook. Dus ook voor Jessica, die uitkwam in de vrouwencategorie aspiranten C -64kg, een eerste plaats.

Op de foto van links naar rechts staat: coach Rakesh Gajadhar, Mitchell Elwar, Jessica Stolk, Iwan Rikken, Jelle Plomt en Kimberly Stolk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.