De Geul zwemt bij sprintkampioenschappen

09 februari 2009

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in Den Haag de districtskampioenschappen sprint gezwommen. Per leeftijdscategorie kwamen hier de snelste 12 zwemmers van Zuid Holland aan de start, gemeten over de vier sprintafstanden. Tijdens de wedstrijd werd door alle zwemmers een compleet programma gezwommen bestaande uit 50 rug, 50 school, 50 vrij en 50 vlinder. Hierna mochten per leeftijd de zes snelste zwemmers in de totaalstand in de finale nog 100 wissel zwemmen.

Voor de Geul hadden Sabrina de Graaf, Jesse de Win, Tim Muller, Jasper de Win, Robbert Donk en Ivan van Omme zich geplaatst voor deze wedstrijd.Sabrina de Graaf zwom in de categorie meisjes minioren 5 twee mooie persoonlijke records. Tim Muller, zwemmend in de categorie junioren 2, verbeterde zich op de 50 vlinder. Jesse de Win, junioren 1, zwom twee PR’s in zijn series en plaatste zich voor de finale.

Ook Robbert Donk, categorie heren, verbeterde zich twee maal en haalde de finale evenals Jasper de Win, categorie junioren 4. Jesse zwom in een mooi PR naar een tweede plaats en kreeg vervolgens de zilveren medaille omgehangen. Jasper en Robbert eindigden beiden op een keurige vijfde plaats in hun finale.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.