Inbrekersgereedschap aangetroffen in auto

09 februari 2009

PAPENDRECHT - De politie controleerde in de nacht van zondag 8 op maandag 9 februari een automobilist op de Burgemeester Keijzerweg. De man gaf in eerste instantie een valse identiteit op. De man vertelde eveneens dat hij niet wist van wie de auto was waarin hij reed en hing een erg onsamenhangend verhaal op.

Bij controle van de auto stond er ook een tas met mogelijk inbrekersgereedschap in waarvan hij niet kon vertellen wat die daar deed. Al met al genoeg vragen om een nader onderzoek in te stellen. De auto is vervolgens meegenomen naar het bureau en de man, later bleek het te gaan om een 20-jarige inwoner van Dordrecht, is aangehouden en ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.