Nieuwe openbare verlichting Wilgendonk

05 februari 2009

PAPENDRECHT - De armaturen op de doorgaande wegen in de wijk Wilgendonk zijn aan vervanging toe. Daarom wordt deze week gestart met vervanging van de oude door nieuwe armaturen. De werkzaamheden kunnen enige hinder veroorzaken voor weggebruikers.

Omdat de gemeente milieubewust te werk gaat, is gekozen voor armaturen die minder energie gebruiken dan de huidige armaturen. De armaturen zijn verder zelfdimmend in uren dat er weinig verkeer is. Natuurlijk blijft de veiligheid gewaarborgd. Bovendien maakt de nieuwe techniek het mogelijk witte verlichting toe te passen en dat komt kleurherkenning door verkeersdeelnemers ten goede.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.