Kinderen leren zwemmen

05 februari 2009

PAPENDRECHT - De commissie Aangepast Zwemmen van zwemvereniging de Geul is op zoek naar vrijwilligers die kinderen met een beperking willen leren zwemmen. Deze lessen vinden plaats in zwembad “De Hooght”. Er zijn lessen op maandagmiddag van 16.00 tot 16.30 uur en op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur.

We zoeken dames/heren vanaf 18 jaar. Het is natuurlijk belangrijk dat u zelf kunt zwemmen. Verder is geduld, enthousiasme en inlevingsvermogen essentieel. De kinderen hebben een lichamelijke of geestelijke beperking en worden één op één begeleid.
Als vrijwilliger krijgt u een vrijwilligersvergoeding middels Irischeques en met de feestdagen iets lekkers. En natuurlijk heel veel plezier, dankbaarheid en enthousiasme dat niet in materiële zaken uit te druk ken is. U krijgt ondersteuning van vrijwilligers met jarenlange ervaring.
U kunt (erkende) scholing volgen via Gehandicaptensport Nederland (voorheen NebasNSG) in het zwembad. Deze scholing wordt door het SAD (Samenwerkingsverband Aangepast sporten Drechtsteden) geheel vergoed.

Wanneer u meer informatie wilt of opgeven als vrijwilliger, kunt u contact opnemen met mevrouw Sonja ten Brink, coördinator Aangepast Zwemmen. Zij is op bovenstaande tijden aanwezig in het zwembad. U kunt ook bellen: (078) 615 31 75. Na aanmelding heeft u een gesprek met de coördinator en de secretaris van de commissie Aangepast Zwemmen de Geul.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.