Opnieuw sterk spel selecties TTV Papendrecht

02 februari 2009
Opnieuw sterk spel selecties TTV Papendrecht

PAPENDRECHT - In de tweede competitiereronde heeft de seniorenselectie van de Tafeltennisvereniging Papendrecht opnieuw een ruime zege geboekt.

In Bleiswijk speelden Eddy van Weelde en de jarige Richard Steenhuisen een gedecideerde hattrick en schreven beiden ook het dubbel op hun naam. Net als in de seizoensopening bleef Jeffrey de Bosscher enigszins achter met één persoonlijk gewonnen duel. Door de 2-8 winst op Combat 2 blijft Papendrecht 1 koploper in de 1e klasse. Komende vrijdagavond ontvangt het team thuis in De Kooy de selectie van TTV Gorkum, vooralsnog een gevreesde tegenstander.
Papendrecht 2 kwam dinsdag in Zoetermeer tegen Taverzo 7 niet verder dan een gelijkspel. Adino Bosch verraste met twee overwinningen en nam Erik van Holten mee in het gewonnen dubbel. In zijn persoonlijke duels kwam Erik tot één zege, net zoals Guido Houwing. In deze 2e klasse lijkt overigens Oude Tonge 1 met 20 punten na 2 duels al haast onbereikbaar.
Ook Papendrecht 3 speelde een 5-5 uitslag. In Hendrik-Ido-Ambacht verdedigde Serve 1 de aanvallen van Willem-Jan Lindhout (3 x winst) en Bas van Oers (2x). Het dubbel moesten beide Papendrechters aan de gastheren laten. Jammer dat Arvin van Gameren zich driemaal moest laten feliciteren.
Niet zonder grote moeite heeft Papendrecht 4 de koppositie in hun 3e klasse behouden. Het bezoekende Dordrecht 8 dwong een gelijkspel af, mede doordat André Voskuijl driemaal net niet goed genoeg speelde. Maar de zeges van Hanno van Sintmaartensdijk (hattrick) en Patrick van Vooren (2x) kwamen dan ook tot stand na zwaar bevochten partijen. Het dubbel ging naar de Dordtenaren.
Over de overige seniorenteams van de TTV Papendrecht is vooralsnog weinig positiefs te melden. Uitzondering is de koppositie met minieme voorsprong van Papendrecht 7 in de 5e klasse. Gangmaker is hier Kees van Blitterswijk die na twee partijen nog ongeslagen is.

Hoewel de jeugd van een competitievrij weekend genoot diende de jeugdselectie wel achter de tafeltennistafel te verschijnen. Voor een vooruitgeschoven wedstrijd reisde het team zaterdag naar Hardinxveld-Giessendam voor een treffen tegen Drivers 1. Opnieuw boekte Papendrecht 1 een ruime zege door de tweede hattrick van Matthijs Rietveld. De regerend clubkampioen won ook het dubbel samen met Matthijs van Hoek die net zoals Maarten Lagendijk nog twee persoonlijke duels won. Met deze 2-8 winst staat Papendrecht 1 fier aan top in de 1e klasse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.