Wegens bedreiging aangehouden

30 januari 2009

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit Papendecht is op vrijdagavond 29 januari op de Jan van Goijenstraat aangehouden. De man had in winkelcentrum Westpolder ruzie gemaakt met zijn ex-vriendin.

Toen een 18-jarige passant dat zag en tegen de man zei dat hij rustig aan moest doen, bedreigde de 20-jarige man hem met de dood. Intussen was de politie al gewaarschuwd en die nam de verdacht mee naar het bureau in Papendrecht. De man is voor de nacht ingesloten en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.