Stoelenflat : een ander aanzien in Papendrecht

28 januari 2009
Stoelenflat : een ander aanzien in Papendrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag legden de Primery Sisters de laatste hand aan de wandschildering op de Marktflat en lieten hun visitekaartje achter. Voor deze wandschildering hebben de bewoners van de flat hun stoelen beschikbaar gesteld.

De reacties van de mensen uit de omgeving zijn positief. De titel van het project “Gaat u zitten” slaat op het wachten van de bewoners
op de renovatie.

Voor meer informatie van de kunstenaars: www.primerysisters.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.