Botsing tussen kindje en personenauto

26 januari 2009

PAPENDRECHT - In de straat Alver is zaterdagmiddag 24 januari een meisje van 1,5 jaar tegen een rijdende auto gelopen.

Het kindje liep tussen geparkeerde auto’s en liep de weg op. Daar passeerde net een auto waar ze tegenaan liep. Ze viel maar raakte gelukkig niet gewond. De automobilist schrok enorm, stopte direct. Na controle van ambulancepersoneel bleek het meisje niets te mankeren. De auto raakte ook niet beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.