Vrouw met scootmobiel gewond na aanrijding

26 januari 2009

PAPENDRECHT - Een 72-jarige vrouw is zaterdagmiddag 24 januari gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

De vrouw reed in haar scootmobiel over het fietspad naast de Platanenlaan. Bij de kruising met de Eikenlaan stak de vrouw over tot aan de rechterhelft waarop zij naar links ging en zodoende over wilde steken in de richting van de Appeldreef. Zij volgde dus niet het voet/fietspad.  Bij de kruising met de Platanenlaan had zij voorrang moeten verlenen aan de automobiliste – 40-jarige vrouw uit Papendrecht – die aan kwam rijden maar deed dit niet. Een botsing volgde. De 72-jarige vrouw werd met rugpijn en sneden in het gezicht naar het ziekenhuis gebracht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.