Goede resultaten Speedojeugd de Geul

26 januari 2009

PAPENDRECHT - Bij de derde Speedowedstrijd in Dordrecht is er door de jongste Geulzwemmers goed gepresteerd.

Tijdens deze wedstrijd werden er 36 persoonlijke records neergezet met als uitschieter het PR van bijna 15 seconden dat Rob van Leeuwen liet noteren op de 200 vrij. Ook de tijdsverbeteringen van Esmee Roodenburg op de 100 rug en Joran Bakema op de 200 vrij, beide van 14 seconden, mochten er zijn. Anne Duijndam liet op de 200 school een PR noteren van 12 seconden en Nick Molle haalde op de 200 vrij 11 seconden van zijn beste tijd af.

Bij de jongste zwemstertjes, minioren 4, haalde Dane van Wijngaarden een derde plaats op de 100 vrij.

In de categorie meisjes minioren 5 zwom Sabrina de Graaf naar een derde plaats op de 100 vlinder. Bij de jongens in deze categorie was er op de 100 vrij een tweede plaats voor Ben Muller en een derde plaats voor Bas van Middelkoop. Later in de middag voegde Bas er nog een tweede plaats op de 200 wissel aan toe.

Jongens minioren 6 moesten stevig aan de bak met 100 rug en 400 vrij. Yaro Roodenburg slaagde erin om op beide afstanden als tweede aan te tikken.

Junioren 1 en 2 zwommen 200 vrij en 200 school. Jesse de Win werd op de vrij derde en op de school tikte hij als tweede aan. Zijn tijd van 2.58.23 was goed voor een startbewijs voor het NJK later dit jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.