Alfa Accountants steekt PKC B5 in het nieuw

26 januari 2009
Alfa Accountants steekt PKC B5 in het nieuw

PAPENDRECHT - PKC B5 is recent in het nieuw gestoken door Alfa Accountants. Deze talenten die getraind en gecoached worden door Erwin van Wijngaarden zijn allemaal voorzien van nieuwe trainingspakken. Met ruim dertig vestigingen is Alfa Accountants thuis in iedere regio van Nederland.

Ongeveer 800 professionals beschikken over deskundigheid, kennis en inzicht om in te spelen op de behoeftes van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de landbouw, tuinbouw en diverse branches.

PKC is zeer gelukkig dat ook dit bedrijf weer een jeugdploegje sponsort.

Op de foto: B5 met Erwin van Wijngaarden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.