Burgemeester boeit kinderen

21 januari 2009

PAPENDRECHT - Een burgemeester die sprookjes voorleest, in Papendrecht is dat gelukkig niet aan de orde van de dag. Eens per jaar gebeurt het in de bibliotheek. Want het is inmiddels een traditie aan het worden dat burgemeester Kees de Bruin een kinderverhaal voorleest tijdens de Nationale Voorleesdagen. De peuters en hun ouders waren woensdagochtend geboeid door het verhaal over Anton, die dacht dat hij een tovenaar was.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.