Nationale Echobon genomineerd als Kado van het jaar

15 december 2008

PAPENDRECHT - De Nationale Echobon, een initiatief van Marga Rietveld van Echopraktijk Drechtsteden, is genomineerd als Kado van het jaar op www.kadovanhetjaar.nl. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op een kandidaat naar keuze.

De echtbon is een cadeaubon dat inwisselbaar is voor 2D/3D/4D pretecho's bij echopraktijken in heel Nederland.

Op 21 juli 2008 was Marga aanwezig in het tv-programma Dragons Den van de KRO, waar ze een kapitaalinjectie van 75.000 euro had gewonnen om de echobon in Nederland te promoten.

In januari 2009 worden de winnaars via de website bekend gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.