Aangepast zwemmen bij de Geul

19 januari 2009
Aangepast zwemmen bij de Geul

PAPENDRECHT - Mensen met een tijdelijke of chronische lichamelijke beperking kunnen zwemmen bij zwemvereniging de Geul op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur.

Er is van 19.30 uur tot 19.45 uur een fysiotherapeut aanwezig voor oefeningen. Men kan daar vrijblijvend aan meedoen. Er is een toezichthouder aanwezig en indien u hulp nodig heeft met zwemmen, mag deze gratis mee. U kunt vrijblijvend een keertje komen kijken en meedoen. Meer informatie en opgeven kan bij de coördinator aangepast zwemmen: 078  615 31 75.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.