Politie houdt zoon aan na mishandeling ouders

19 januari 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft zondagmiddag 18 januari een 21-jarige inwoner van Papendrecht aangehouden voor het mishandelen van zijn ouders. De jongen had een woordenwisseling gekregen met zijn ouders waarna hij hen bij de keel had gegrepen. De jongen was vervolgens het huis uit gevlucht. Iets later kon de jongen toch worden aangehouden.Het incident vond plaats in een woning aan de Lindenzoom. De ouders hebben aangifte van mishandeling gedaan bij de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.