Man rijdt met ongeldig verklaard rijbewijs

19 januari 2009

PAPENDRECHT - Tijdens een routinecontrole op de A15 zondagavond werd een 25-jarige inwoner van Dordrecht gecontroleerd op het bezit van een rijbewijs. Het bleek dat het rijbewijs van de man sinds medio 2008 ongeldig was verklaard. De man was nog steeds in het bezit van zijn rijbewijs maar daar kwam zondag 18 januari een einde aan. Het rijbewijs is ingenomen en opgestuurd naar het Centraal Bureau Rijvaardigheid. Tegen de 25-jarige bestuurders is een proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.