Eerste noodreparatie op N3 na vorstperiode

16 januari 2009
Eerste noodreparatie op N3 na vorstperiode

PAPENDRECHT / DORDRECHT- Op de N3 ter hoogte van de Staart in de richting van Papendrecht werd in de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 januari een noodreparatie verricht. Dat maakte Rijkswaterstaat bekend. 

De vorst heeft de afgelopen weken ervoor gezorgd dat het wegdek over een lengte van 10 meter slecht is. De strook is dicht van 21:00 tot 05:00 's morgens. Rijkswaterstaat vermoedt dat het verkeer weinig last heeft van de afsluiting. Volgens Rijkswaterstaat komen nog meer wegen aan de beurt. waar de volgende reparatie zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.