Mishandeling gevolg verkeersruzie

13 januari 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagmiddag een 52-jarige inwoner van Capelle aan de Ijssel aangehouden voor het mishandelen van een medeweggebruiker op de N3.

De man reed op de N3 richting Dordrecht toen hij plotseling werd gesneden door een automobilist. Aangezien de man het hier niet mee eens was en de automobilist zijn middelvinger had opgestoken stopte het tweetal op de oprit. Daar sloeg de 52-jarige verdachte de 36-jarige automobilist op zijn gezicht. Hij raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis voor behandeling. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.