GV Olympia Papendrecht zoekt enthousiaste gymleiding

12 januari 2009

PAPENDRECHT - Met ingang van februari / maart 2009 zoeken we voor de woensdagmiddag voor de doelgroep gymnastiek / turnen meisjes (groepen 5 t/m 8) een train(st)er / gymnastiekleiding, die zelfstandig les kan geven aan recreatie gymgroepen.

Om zelfstandig les te mogen geven aan onze recreatie gymgroepen moet je in het bezit zijn van een C-Licentie KNGU/ diploma niveau 3 KNGU.  Ook met een (sport)opleiding ALO (akte MO-P, MDGO-SB (CIOS/ROC) of PABO (+ appl. BO groep 1-8) kan het diploma niveau 3 van de KNGU worden aangevraagd.

Vind jij het een uitdaging om jouw kennis van gymnastiek over te brengen op kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar, dan hebben wij nu een uitgelezen mogelijkheid daarvoor.  Voor de gymnastiekleiding hebben we een vrijwilligersovereenkomst beschreven met de voorwaarden.  Deze vrijwilligersovereenkomst regelt tevens  een redelijke onkostenvergoeding voor de uren dat u les geeft.

Heeft U belangstelling en wilt U meer weten, mail of bel dan naar Anne-marie Peterzen Tel: 078-6415505 of mail : anne-marie.peterzen@hetnet.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.