Loopgroepproject van start in de sneeuw

12 januari 2009
Loopgroepproject van start in de sneeuw

PAPENDRECHT - Onder winterse omstandigheden heeft wethouder Vogel zaterdag het startschot gegeven voor het 18e loopgroepproject van AV Passaat.

De trainers waren zeer verheugd dat ruim 90 nieuwe lopers naar de baan waren gekomen voor de eerste training die moet leiden tot het probleemloos uitlopen van een 7,5 km op 9 mei tijdens de lenteloop.
Als je het hek doorkwam had je eerlijk gezegd meer het idee dat je je schaatsen vergeten was. Een prachtige baan waar je met plezier je rondjes zou kunnen rijden. Echter zoals altijd, de looptraining gaat door ongeacht de weersomstandigheden.
Na een gezamenlijke warming up konden de eerste loop minuten gemaakt worden. Deze wordt normaal gesproken gevolgd door een cooling down, hoewel dit momenteel al bereikt kan worden door gewoon stil te gaan staan. De trainers konden iedereen gelukkig duidelijk maken dat dit niet een gewenste methode zou zijn en gaven een professionele cooling down.

Na deze training konden de atleten met een vervolg loopschema naar huis, waarbij wel duidelijk was dat vele ook die dag nog de schaatsen zouden onderbinden.

Aangezien het deze week gaat dooien willen misschien nog wel meer mensen aan deze trainingen voor beginnende of opnieuw startende lopers gaan deelnemen. Kom dan zaterdag om 9.45 uur naar de baan van AV Passaat en schrijf u in. Voor meer informatie
kunt u kijken op de website www.AVPassaat.nl of bellen met Huig van Garderen (078-615 89 53).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.