In & Out Lifestylecenter steekt PKC C8 in het nieuw

12 januari 2009
In & Out Lifestylecenter steekt PKC C8 in het nieuw

PAPENDRECHT - PKC C8 is recent in het nieuw gestoken door In & Out Lifestylecenter uit Sliedrecht.

Deze talenten die getraind en gecoached worden door Arie Groenendijk en Nico Blokland zijn allemaal voorzien van nieuwe trainingspakken en speelshirts. In & Out Lifestylecenter zorgt voor het invullen van het totaalplaatje bij verbouwingen. Zij brengen de juiste topproducten en professionals bij elkaar en stemmen dat op elkaar af, zodat een verbouwing binnen korte tijd is afgerond.

PKC is zeer gelukkig dat ook dit regionale bedrijf weer een jeugdploegje sponsort.

Foto: Peter Besemer
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.