Herstelwerk bestrating centrumgebied

18 februari 2008

PAPENDRECHT - Van half februari tot half maart worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de bestrating rondom winkelcentrum De Meent. Beschadigde klinkers worden vervangen eb verschillende natuursteen traptreden en tegels worden vervangen. De Veerweg is het eerst aan de beurt. Daar worden tevens de ‘lijngoten’ opnieuw gesteld, zodat het wegdek er weer strak in komt te liggen. Vervolgens worden reparaties uitgevoerd aan het Oude Veer, de Brederodelaan, de Meentpassage en de Weteringsingel.
Gestreefd wordt ernaar de werkzaamheden uit te voeren op momenten dat winkelend publiek en omwonenden zo min mogelijk hinder van het werk ondervinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.