Gaslek in de Jasmijnstraat na een paar uurtjes verholpen

14 mei 2013
Gaslek in de Jasmijnstraat na een paar uurtjes verholpen

PAPENDRECHT - Dinsdag 14 mei rond elf uur 's ochtends zijn verschillende hulpdiensten uitgerukt voor een gaslek in de Madeliefstraat. 

Vrij snel na aankomst schaalde de brandweer op naar middelalarm en kwam ook de Adviseur Gevaarlijke Stoffen Zuid-Holland-Zuid ter plaatse. Een aantal woningen werd ontruimd en de bewoners werden opgevangen in de nabij gelegen sporthal. 
 
Het lek begon voor één van de huizen in de Madeliefstraat. Rond twee uur in de middag verhielp een monteur het euvel en konden de bewoners terug naar hun huis.
 
(Foto: Pieter van den Berg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.