Zwaan op visite bij familie aan de Roerdomp

03 mei 2013
Zwaan op visite bij familie aan de Roerdomp

PAPENDRECHT - De familie De Koning aan de Roerdomp in de Oostpolder krijgen al een tijdje visite. En dan niet van familie of van de buren, maar van een zwaan.

Het dier lijkt al langere tijd kind aan huis bij de Papendrechtse familie. Maar nu is er ook fotografisch bewijs, de zwaan zit graag tussen het speelgoed.  En terwijl hij (of zij) daar zit, tikt het dier met z'n snavel op het raam om de aandacht te trekken.

Of deze vreemde eend in de bijt het gewoon gezellig vindt in de tuin of dat hij een andere reden heeft om te komen, is niet bekend.

Foto: Pieter van den Berg 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.