Coaching-praktijk 'Je Bent Meer' gestart

18 april 2013
Coaching-praktijk 'Je Bent Meer' gestart

PAPENDRECHT - 'Het leven leiden dat je werkelijk wilt en vanuit je eigen kracht je doelen realiseren.' Dat is wat het je oplevert als je met JE BENT MEER in zee gaat. Althans, dat zegt Lianne de Graaff, de drijvende kracht van deze onderneming. Wij besloten haar eens aan de tand te voelen.

Waarom ben je gestart met JE BENT MEER?
Lianne: 'Ik heb een passie voor coachen. Leer mensen graag om met liefde naar zichzelf te kijken. Ik zie zoveel mensen worstelen om alle ballen in de lucht te houden. Ik weet dat dit niet nodig is!'

'Ik werk vanuit de visie dat ieder mens alle mogelijkheden heeft om zijn persoonlijke doelen te halen, alleen de kwaliteiten die daarvoor nodig zijn worden niet in elke situatie benut. Vaak omdat je niet wist dat je ze in je had.

Vandaar de bedrijfsnaam JE BENT MEER, omdat het mij opvalt dat nogal wat mensen een beeld van zichzelf hebben dat te klein, negatief en soms zelfs destructief is. Hun zelfbeeld is dus juist minder dan ze in werkelijkheid zijn. Vervolgens projecteren ze die gedachten en gevoelens op de ander: ‘Hij of zij zal wel dit of dat van mij denken’. Daarmee maken ze het leven voor zichzelf ingewikkeld. Door het coachtraject ontstaan er keuzemogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor ontdek je vanzelf dat ie veel méér bent dan je denkt, ziet, hoort…..’

Wat maakt jou anders dan andere coaches?
Lianne:
- Ik heb zakelijke commerciële kwaliteiten gecombineerd met spirituele zingeving. 
 - Ik daag je uit om de diepte in te gaan; bij mij geen 'trucjes' op gedragsniveau.
 - Ik geloof in recht door zee.
 - Ik maak persoonlijke ontwikkeling leuk, eenvoudig en inspirerend.
 - Geen geleuter, maar concrete actie.

Wat zijn de mogelijkheden?
'Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke en business coaching. Tevens organiseer ik coachingparty's. Over dit concept ben ik razend enthousiast. Gebaseerd op de traditionele homeparty, maar dan in een nieuw jasje gegoten. Op mijn website lees je er alles over.'

Word je vergoed door zorgverzekeraars?
'Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging VIV. Hierdoor worden door diverse zorgverzekeraars mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering. Ik ben gecertificeerd Bezield Coach en Counselor in professionele NLP,  NLP Trainer en Kernkwaliteitentrainer (Offman). Onderging zelf coaching en psychologische sessies, volgde management- en leiderschapstrainingen en verdiepte mij in de theorieën van Hellinger, Wilber en Graves.'

Samenwerking met Fysio Papendrecht
'Mijn echtgenoot, Sjoerd de Graaff, is sinds 1990 mede-eigenaar van Fysio Papendrecht. Dus een samenwerking ligt voor de hand. Wij gaan uit van ‘The body follows the mind.’ Een aantal lichamelijke klachten vindt hun oorsprong  in de mentale gesteldheid van de persoon. Bijvoorbeeld iemand slaapt slecht doordat ie piekert. Daardoor krijgt het lichaam ‘s nachts geen rust en ontstaan er lichamelijke klachten.  Indien dit het geval is, kan zo iemand voor een tweesporenbeleid kiezen, waarbij de lichamelijke klachten door de fysiotherapeut wordt behandeld. Voor het aanpakken van het piekeren (‘de dieper liggende oorzaak’) wordt dan een coachingtraject met JE BENT MEER aangegaan.'

Gratis eerste afspraak
'Coaching is heel persoonlijk en ik vind het dan ook vooral belangrijk, dat een cliënt zich veilig en vertrouwd bij mij voelt. Daarom is de eerste afspraak gratis. De coachvraag wordt geformuleerd en ik leg het behandelplan uit. Pas daarna beslist de cliënt of hij of zij het coachtraject in gaat. In de regel bestaat een coachtraject uit 5 afspraken.'

Voor meer informatie of het maken van een gratis kennismakingsgesprek: kijk op www.jebentmeer.nl of bel 06 - 54 32 52 60

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.