Leerlingen De Lage Waard ronden brandweerstage af

16 april 2013
Leerlingen De Lage Waard ronden brandweerstage af

PAPENDRECHT - Zeven derdejaars vmbo-leerlingen van de christelijke scholengemeenschap De Lage Waard hebben de afgelopen weken hun maatschappelijke stage doorgebracht bij de brandweer. Na afloop ontvingen zij een diploma.

De werkstage stond in het teken van ‘brandveilig leven’. De vmbo-leerlingen kregen les over brandveiligheid en inbraakveiligheid en volgden een cursus bedrijfshulpverlener (BHV). De opgedane kennis werd onder meer in praktijk gebracht door bij bewoners langs te gaan om hen te informeren over brandveiligheid in hun woning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.