Nieuwe tv's voor woonzorgcentrum De Markt

08 april 2013
Nieuwe tv's voor woonzorgcentrum De Markt

PAPENDRECHT - Op maandag 8 april heeft het bestuur van de Stichting Vrienden van Stolpehove tijdens een feestelijke bijeenkomst met de bewoners vier tv's met homecinemasets overhandigd aan woonzorgcentrum De Markt.

De wens om tv's in het woonzorgcentrum te plaatsen bestond al langer, maar eerder ontbraken de financiële middelen daarvoor. Nu is er mede dankzij sponsoring van de Rabobank Drechtsteden de mogelijkheid om op iedere verdieping een tv-toestel met homecinemaset te plaatsen.

De medewerkers van De Markt hopen dat de nieuwe aanwinsten zullen bijdragen aan het onderlinge sociale contact. Hillie de Jong, werkzaam in het centrum: "Met deze tv's op de afdelingen wordt geprobeerd het sociale contact te stimuleren door bijvoorbeeld samen met je buurman of buurvrouw Lingo of het Acht Uur Journaal te kijken."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.