Jubilarissen bij tafeltennisvereniging Papendrecht

05 april 2013
Jubilarissen bij tafeltennisvereniging Papendrecht

PAPENDRECHT - Tijdens de Algemene Ledenvergadering deze week van Tafeltennisvereniging Papendrecht zijn vijf leden van deze vereniging in het zonnetje gezet vanwege jubileum of vanwege bijzondere verdiensten.

Voor een 25-jarig lidmaatschap tekenden Guido Houwing, Jan van Dalen en Nathalie Nobel. Behalve een luid applaus van de aanwezige leden, werd aan hen ook de gebruikelijke pennenset als cadeau uitgereikt.
 
Voor het 50-jarig lidmaatschap binnen de tafeltenniswereld werd Gijs Ton gedecoreerd. Ook aan hem werden versierselen uitgereikt en een cadeau overhandigd.
 
Een zeer bijzondere toekenning viel Jan Tillemans ten deel. Voor zijn jarenlange inzet voor de tafeltennisvereniging, werd hij benoemd tot ‘lid van verdiensten’, een exclusief predikaat dat hem unaniem is toegekend.
 
Tafeltennisvereniging Papendrecht telt 114 leden, staat bekend als een stabiele sportpartner in de regio en is zeer actief op het gebied van jeugdbegeleiding. De website van de vereniging wordt in de gehele regio als ‘model’ gehanteerd voor het vinden van actuele informatie en sportuitslagen.
 
Voor meer informative over de tafeltennisvereniging: zie website www.ttvpapendrecht.nl
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.