Wasko BSO locatie De Wielen bestaat 5 jaar

20 november 2012

PAPENDRECHT -  De buitenschoolse opvang van Wasko bij basisschool De Wielen bestaat alweer vijf jaar.

Enthousiast werden er de hele week voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd, zoals het versieren van eierkoeken, die daarna lekker opgepeuzeld werden. Ook waren er nog kleur- en spelactiviteiten. Met de kleurplaten waren leuke prijzen te verdienen.

De week werd afgesloten met het oplaten van ballonnen door alle juffen en de kinderen. Uiteraard krijgt de ballon, die het verst weg vliegt een mooie prijs.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.