Nationaal Schoolontbijt op Oranje-Nassauschool groot succes

02 november 2012
Nationaal Schoolontbijt op Oranje-Nassauschool groot succes

PAPENDRECHT - De leerlingen van de Oranje-Nassauschool hebben donderdagochtend 1 november genoten van Het Nationaal Schoolontbijt. Net als ruim 500.000 basisscholieren op 2.500 scholen in het hele land ontbeten ze gezamenlijk met vers brood, divers beleg en verse melk.
De Oranje-Nassauschool deed mee aan Het Nationaal Schoolontbijt, omdat goed ontbijten belangrijk is voor de basisschoolleerlingen. Het Nationaal Schoolontbijt wil het belang en het plezier van een goed ontbijt onder de aandacht brengen van scholieren, hun ouders en leerkrachten. Een goed ontbijt geeft kinderen bij de start van de dag de energie om te leren, te spelen en te sporten.

Tijdens Het Nationaal Schoolontbijt van 29 oktober tot en met 2 november ontbijten ruim 500.000 kinderen gezamenlijk op 2.500 scholen in het hele land. Via speciaal ontwikkeld lesmateriaal leren zij ook meer over het belang van een goed ontbijt als start van de dag.

Het Nationaal Schoolontbijt wordt georganiseerd door het Voorlichtingsbureau Brood. Een groot aantal partners leverde de producten voor een volledig ontbijt, waarbij supermarkt Jumbo zorgde voor vers brood en broodjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.