Petra Hofwegen start eigen bedrijf Het Familiehuis

02 november 2012
Petra Hofwegen start eigen bedrijf  Het Familiehuis

PAPENDRECHT - De Papendrechtse Petra Hofwegen is gestart met “Het Familiehuis”, dat creatieve workshops en kinderfeestjes aanbiedt in haar huis aan het Westeind 152. Hiermee heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt.

 
De voormalige antiek- en curiosahandel is omgetoverd tot een oergezellig onderkomen. Een huiskamer idee waar een grote eethoek staat, een keukentje, een lange werktafel en een stelling vol materialen.
 
Workshops voor volwassenen kunnen nog geboekt worden voor de kerst, zoals een lantaarn versieren of een prachtig kerststuk. Of een High Tea of Taarten zonder oven.
 
Bij de kinderfeestjes is zowel aan de jongens als aan de meisjes gedacht: van Piraten en Indianen tot een beautymiddag of High Tea.
Meer informatie met foto's is te vinden op de uitgebreide website www.hetfamiliehuis.nl
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.